Hírek röviden

Március 22-én nyitja meg kiállítását Pakson a Kőszegi Csók István Művészkör. A kiállítók között szerepel Zsarnai Sándor is, aki 33 évig élt Pakson és két éve csatlakozott a művészkörhöz. A mostani tárlaton paksi vonatkozású képeivel jelenik meg, tájékoztat a fortunaradio.hu.

Tóth Ádám, Szabó Zsolt és Kerpel-Fronius Balázs ismét meghívást kapott a nemzeti csapat bő keretébe, írja az ase.hu. A Sztojan Ivkovics vezette szakmai stáb 26 főre duzzadt, ők vehetnek részt a válogatott edzőtáborában. További hír a klub háza tájáról, hogy a középszakasz harmadik fordulójában Kecskemétre látogat március 21-én a kosárcsapat, hogy megismételje az alapszakaszban produkált győzelmet. A piros-kékek honlapja arról is tájékoztat, hogy a weboldal múltidéző videósorozatának első részében Terrence Davis mutatkozik be.

Az Oroszországgal szemben alkalmazandó büntetőintézkedések harmadik körével, az esetleges széleskörű gazdasági szankciókkal kapcsolatban nem került szóba az orosz részvétel felfüggesztése a paksi atomerőmű bővítésében, és nem is fog – jelentette ki az MTI kérdésére pénteken, az uniós csúcs második napjára érkezve Orbán Viktor miniszterelnök.