Sporthírek röviden

gyutai-8579-1024x682
Fotó: Paksi Hírnök archív

Gyutai Adrián a hétvégén ismét bizonyíthat a csehországi Mostban, ahol az Alpok-Adria mellett az IMRC-ben és a Magyar Bajnokságban is harcolhat a pontokért. A 23 éves paksi motoros a Superstock 600-as kategóriában a Magyar és az Alpok-Adria Bajnokságban is vezet, illetve az IMRC állása szerint is első helyen szerepel.

Súlyos térdsérülést szenvedett az MVM-Paks hátvédje, Szabó János csapata szerdai, Siófok elleni edzőmérkőzésén. Szabó a Paksi FC közleménye szerint már a meccs 10. percében megsérült, és csütörtökön kiderült, hogy elszakadt az egyik keresztszalag a bal térdében, valamint porcsérülést is szenvedett. Emiatt meg kell műteni, és valószínűleg nem játszhat az őszi idényben. További hír a klub háza tájáról, hogy az MVM-Paks leszerződtette a 24 éves Tamási Zsoltot, aki Olaszországból tér haza az NB I-es csapat kedvéért.

A kosárlabda-válogatott megkezdte a felkészülését az EB-selejtezőkre, és az edzések után elérkezett az első edzőmeccsek ideje is. A válogatott tagjai Tóth Ádám és Eilingsfeld János is Paksról. A hétvégén rendezik meg a Magyarország-Szlovákia felkészülési meccset, majd a két tétmérkőzés Kecskeméten augusztus 13-án Grúzia, míg augusztus 20-án Portugália ellen lesz.