Hírek röviden

Fotó: Molnár Gyula
Fotó: Molnár Gyula

Megkezdődött az edzés az Atomerőmű Sportegyesület kosárlabda szakosztályánál. Az erőnléti felkészülést nem teljes kerettel kezdte meg a gárda, hiszen az ASE harmadik légiósa, Henry Dugat is csak szeptemberben csatlakozik a többiekhez.

Az IPA paksi szervezete nyerte a hétvégi zsarufocit, a tavalyihoz hasonlóan itthon tartva az Atomzsaru strandfocibajnokság kupáját. A rendvédelmi dolgozók csapatai minden évben összegyűlnek az ürgemezei strandon, ahol az országszerte nagy népszerűségnek örvendő verseny a csapatépítésre is alkalmat ad a kikapcsolódás mellett.

Fotó: Molnár Gyula
Fotó: Molnár Gyula

A Bartal-szobornál 2004. óta helyeznek el koszorúkat a rendőrség- és a közlekedésben érintett társhatóságok vezetői. A Bartal György motorversenyző emlékére állított obeliszknél elhelyezett koszorúkkal nem csak az 1936. augusztus 16-án elhunyt okleveles gazdára emlékeznek a jelenlévők, de leróják kegyeletüket a Tolna megye közútjain közlekedési balesetekben elhunytak előtt is. Az augusztus 15-én tartott megemlékezésen a rendőrség mellett a kormányhivatal, a Magyar Közút- és a Gemenc Volán képviselői, a katasztrófavédelem, a Mecsek Autópálya Üzemeltető és a Paksi Autó és Motorsport Egyesület is elhelyezett egy-egy koszorút az emlékműnél.