Hírek röviden

Az MLSZ döntése alapján szeptember 15-től kötelező lesz a szurkolói kártya használata. Eredetileg eddig az időpontig lett volna ingyenes a kiváltása, azonban ez a dátum megváltozott. Újabb két hónapig, tehát november 15-ig lehet ingyenesen hozzájutni a szurkolói kártyához. A Paksi FC kéri a futballrajongókat, hogy mihamarabb váltsák ki szurkolói kártyájukat, mivel szeptember 15. után már csak ezzel lehet bajnoki mérkőzést látogatni.

Lakossági fórumot tart holnap, szombaton a Fidesz a 3. és 7. számú választókörzetben. Bordács József képviselőjelölt 17 és 19 óra között a PSE pálya parkolójában várja az érdeklődőket, Leber Ferenc fideszes képviselő-aspiráns pedig 14 és 16 óra között a Vak Bottyán Gimnázium előtti parkolóban tart fórumot.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. tárgyalásos közbeszerzést írt ki a 4-es blokk üzemidő-hosszabbítási engedélykérelmét megalapozó dokumentáció elkészítésére és a hosszabbítás független szakvéleményezésére – a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az utóbbi évek legnagyobb különbségű győzelmét aratta a Paksi FC második csapata a megyei I. osztályú focibajnokságban. Osztermájer Gábor együttese egy 12:0-s kölesdi sikerrel melegített a Dombóvár elleni csúcsrangadóra, írja a teol.hu.