Hírek röviden

Már elérhető az interneten a Fidesz programja a kozmanngyorgy.hu honlapon. A városfejlesztési terveket érintő elképzelésekről ide kattintva értesülhet közvetlenül.

Áramszünet lesz szeptember 30-án 9 órától várhatóan 16 óráig középső Csámpa egész területén, a paksi atomerőmű RHK beléptető állomásán, és a Magyar Közút sárga villogó területén.

Országos könyvtári napokat rendeznek október 14-19. között. Pakson is színes palettáról választhatnak az olvasást kedvelők, érdeklődők. Fotókiállítás, könyvbemutató, érdekes előadások és természetesen gyermekeknek szóló programok is helyet kaptak az összeállításban. A rendezvénysorozat főszervezője a Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár.

Az E.ON Csoport energiatakarékosság témakörben kreatív pályázatot ír ki óvodás gyermekeknek, valamint általános és középiskolás diákoknak négy kategóriában. A pályázatok szorosan kapcsolódnak az EnergiaKaland elnevezésű, környezet- és energiatudatossági szemléletet erősítő oktatási programhoz. A pályázatról bővebb információ a www.energiakaland.hu oldalon olvasható.

Nagyon stabilnak, fegyelmezettnek kell lennünk ahhoz, hogy nyerjünk a PMFC Matias ellen, mondta a pénteki mérkőzés kapcsán Csertői Aurél, az MVM-Paks futballcsapatának trénere. A zöld-fehérek ma 19 órakor csapnak össze a pécsiekkel.