Horányi György: Kozmann mondjon le polgármesteri ambícióiról

Fotó: Molnár Gyula
Fotó: Molnár Gyula

Egyetlenegy hazudozó, kevély, hatalomittas ember sem örökli Isten országát, figyelmeztetett pénteki sajtótájékoztatóján Horányi György, az MSZP-DK képviselőjelöltje a Süli János személyét támadó szórólappal kapcsolatban. Az aláírás nélküli anyag az egykori KDNP-alapító képviselőjelölt szerint megmérgezte a hangulatot városunkban. Horányi György Seszták Miklós paksi látogatására is reagált, kijelentve: a magát kereszténynek valló nemzeti fejlesztési miniszter megzsarolt egy egész várost, azt sugallva, hogy ha nem a kormánypárt nyer Pakson, akkor kiapadnak a pénzforrások, leállnak a fejlesztések. – Így megfélemlíteni egy teljes város lakosságát törvénytelen, embertelen és istentelen – szögezte le.

Kozmann György programfüzetével kapcsolatban az MSZP-DK képviselőjelöltje megjegyezte, hogy visszás dolog új korszakról beszélni egy olyan városban, ahol nyolc éven keresztül a jelenlegi kormánypárt képviselői voltak többségben. – Ha a testületi üléseken a hatezer szavazatból alig tíz volt ellenszavazat, akkor a felelősség száz százalékban a fideszes testületé – hangsúlyozta a 2. körzetben induló jelölt.

Süli János tapasztalatával, szakértelmével, konszenzusteremtő képességével tudná továbbvinni ezt a várost, jelentette ki a képviselőjelölt, aki felszólította Kozmann Györgyöt, hogy a város érdekében mondjon le polgármesteri ambícióiról.