Hírek röviden

Fennállásának hetvenedik évfordulóját ünnepli a Paksi Pünkösdi Gyülekezet, amely ebből az alkalomból jubileumi istentiszteletet tart október 18-án 15 és 17 óra között a polgármesteri hivatal dísztermében. Az alkalmon részt vesz és felszólal a Magyar Pünkösdi Egyház elnöke, Pataky Albert lelkész, valamint Hajdú János is.

Levélben kért tájékoztatást a címzetes főjegyzőtől az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője a polgármesteri hivatal munkatársának nemrégiben történt elbocsátása kapcsán. A Paksi Hírnöknek eljuttatott sajtóközlemény úgy fogalmaz, korrekt állásfoglalást úgy tudnak kialakítani, ha a munkaviszony megszüntetésének okairól és körülményeiről korrekt információkat kapnak.

Egy paksi nő tett bejelentést a rendőrségre, hogy ismeretlen tettesek hátracsavarták a lánya karját, kivették a kezéből a táskáját és a zsebéből is elszedték a pénzét. A rendőrök egy 18, valamint egy 12 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Kedden folytatódik a Liga Kupa, az F csoport harmadik körében a ZTE csapatát látja vendégül az MVM-Paks.

Érdekes találkozásra várja olvasóit és az érdeklődőket a kulturális központ könyvtára az országos könyvtári napok keretében. Juhász Sándor Kínáról szóló fényképes úti beszámolója kedden lesz 17 órakor, ugyanitt másnap 18 órakor pedig Pápay Eszterrel, a paksi televízió korábbi munkatársával beszélgethetnek az érdeklődők.