Sporthírek röviden

Fotó: ase.hu
Fotó: ase.hu

Kovács Antal is bekerülhet a Halhatatlanok Klubjába. Az index.hu szavazást indított annak kapcsán, hogy a Grosics Gyula és Sándor Károly sajnálatos halálával megüresedett helyeket kivel töltsék be. A szavazáson Nagy Tímeára, Buzánszky Jenőre, Kásás Tamásra, Kovács Istvánra és olimpiai bajnokunkra, Kovács Antalra lehet voksolni.

Kedden Liga Kupa mérkőzésen látja vendégül az MVM-Paks az NB II. tizenegyedik helyén álló Kaposvári Rákóczi FC-t. Az ellenfél ellen eddig hatszor győztek és egyszer szenvedtek vereséget a zöld-fehérek.

A téli átigazolási szezonhoz közeledve egyre több NB I-es labdarúgócsapatnál kezdőnek meg a tárgyalások a játékosokkal. Az MVM-Paks ügyvezetője, Haraszti Zsolt a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, hogy két védővel, Báló Tamással és Szabó Jánossal már megegyeztek a folytatásról, a két játékos egyaránt újabb két évre írt alá. Kovács Gáborral és Eppel Mártonnal decemberben tárgyalnak a folytatásról, illetve egyeztetni Bartha Lászlóval és Könyves Norberttel is szeretnének hosszabbítani.