A Csengeyből ajánljuk

Stílus-és sminktanácsadás, ételkóstoló, tai-chi bemutató és sok más érdekesség várja idén is a Pozitív nap látogatóit. A Csengey Dénes Kulturális Központban ismét várják március 8-án vasárnap azokat a hölgyeket és urakat, akik testi-lelki felüdülést keresnek. Az egész napos programon bemutatják Okváth Anna: Más állapotok című könyvét, itt lesz Diós Kati, a Nők Lapja Iskola megálmodója, illetve egy tucat kiállító: lesz méz, arcfestés, kézműves szappanok, ásványok bemutatója, de sminkes, fodrász, műkörmös, talpmasszőr is várja egyebek mellett a vendégeket.

Szintén vasárnap a kulturális központ ad helyet a Miss Alpok Adria szépségversenynek, ahol Szabó Ádám, az X Faktor és a Dal című műsor döntőse lesz a sztárvendég, mellette fellép az MDC zenekar és bemutatkoznak a Csillag Show-tánc Egyesület táncosai, majd divatbemutatót tartanak Nemes Nikolett divattervező és stylist ruháiból.

Március 7-én Kulka János és Keresztes Tamás főszereplésével az Amadeust viszi színpadra az Orlai Produkciós Iroda. A színházkedvelők mellett a könnyed kikapcsolódást keresők is örülhetnek, ugyanis Paksra jön Bödőcs Tibor. Cefre palota című előadása március 19-én 19 órakor lesz, jegyek a Csengeyben válthatók.

Több állomásból álló zenetörténeti előadássorozat érkezik a kulturális központba március 16-án. A Házhoz megy a zenede elnevezésű program egy interaktív zenés produkció, amely a 20. század könnyűzenéjének fejlődéséről szól, elkalauzolva a jazz, swing, blues, rock&roll, beat, soul, funk és pop világába. A csapat tagjai közt szerepel Bebe, a Back II Black frontembere, Balogh Roland Príma Díjas művész, Balogh Zoltán, a 2010-es Montreux jazz-zongora verseny döntőse és Bordás József, a Magyar Jazz Szövetség elnökségi tagja.