Közel negyvenen kaptak Igazgatósági Nívódíjat a majálison

Szabadidős programok és színpadi műsorok sora várta a látogatókat idén is az erőműves majálison. Az ASE sporttelepe valódi gyermekparadicsommá változott, ugrálóvárak, zorb, mászófal, segway, óriás csúszdák és sok egyéb móka várta a kisebbeket. Az erőműves kollektíva tagjai a sportpályán és a bográcsok mellett is összemérhették tudásukat: a majális foci kupát a vegyészet csapata nyerte, míg a főzőversenyt az RKO gárdája.

– A paksi közösség, nem csak az erőműveseket értve, együtt olyan tábort alkot, amely a hazai villamosenergia-ellátás jelentős feladatát vállalja. A rendezvény ezt az erőt, ezt a közösséget kovácsolja össze, erősíti tovább – mondta Hamvas István vezérigazgató a majálison.

Fotó: Babai István/Paksi Hírnök
Fotó: Babai István/Paksi Hírnök

A majális ugyanakkor nem csupán a kikapcsolódásról, az ügyességi vetélkedőkről, a főzésről, a közösségi és kulturális programokról szól, hanem a kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalók elismeréséről is. A cég még 2010-ben alapította az Igazgatósági Nívódíjat, amellyel évente jutlmazza a kiváló dolgozókat. Idén megreformálták a szakmai elismerések rendszerét, minden területen Igazgatósági Nívódíjakat adtak át, így a karbantartási és üzemviteli területen dolgozóknak is. A díjazottak száma pedig elmaradt a korábbiaktól.

 

Idén a következő munkavállalók vehettek át Igazgatósági Nívódíjat:
dr. Gerse Károly
Hadnagy Jelena
Kenyeres Zsolt József
Magyar István
Pánczélné Varga Ágnes
Bucsi Gábor
Horváth Ferenc
Horváth Ferenc József
Kabai Péter
Kovács Zoltán
Leber László
Menzer János
dr. Pintér Tamás
Putnoki Gergely
Rácz István
Rodenbücher József
Tarnóy László
Trábert János
Baranya Sándor
Feil Roland
Réhm Miklós
Repovszkiné Kis Erzsébet
Szabóné Vágó Klára
Wiszthaller Zoltán
Benke Mihály
Bukóczkiné Kiss Erika
Gulyásné Récsei Éva
Halasi László
Hegedűs János
Jakab Angéla
Schreiner Ferenc
Szabadi Vilmos
Vigh Lajos
Beke Zsolt
Bodajki Anita
Sipos Lajos
Bernáth Viktor
Lászlóné Németh Ilona