Hajtós találkozót ígér az újonc ellen Csertői Aurél

Az első hazai bajnoki meccsen az újonc Békéscsabát fogadja a Paksi FC első osztályú labdarúgócsapata szombaton 18 órakor.

– Számunkra az Újpesten megszerzett egy pontnak akkor lehet igazán jelentősége, ha most győzünk, és itthon tartjuk a három pontot. Ennek szellemében fogunk pályára lépni – nyilatkozta a meccs előtt Csertői Aurél vezetőedző, aki szerint az első fordulóban egy kifejezetten brusztos, harcos meccset játszott a Békéscsaba a Debrecen elletn két alkalommal is megszerezték a vezetést, nem sokon múlt, hogy pontot szerezzenek az Európa Ligában is szereplő DVSC ellen. – Ebből következően nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Azok, akik kilátogatnak a meccsre, várhatóan egy hajtós találkozót láthatnak majd, mivel ez, és a kemény harcmodor jellemzi a vendégeket – olvasható a vezetőedző nyilatkozata a klub honlapján.

A Fehérvári úti stadionban ugyan immár nem kötelező a szurkolói kártya, ám a jegyvásárláshoz annak hiányában elengedhetetlen a személyi igazolvány és a lakcímkártya bemutatása. A Paksi FC vezetősége továbbra is azt javasolja szurkolóinak, hogy váltsák ki és használják a kártyát, hiszen azzal rövidebb és egyszerűbb a jegyvásárlás.