Új utcabútorok a gyógyászati központnál

Három asztal és hat pad biztosít pihenési lehetőséget néhány hete a gyógyászati központ területén, az új utcabútorokat a körzet képviselője helyeztette ki. Magyarné Nagy Edina képviselői keretéből a Báthory utcába és a Táncsics utca elejére is került új pad.

Minden esztendőben másfél millió forint áll az egyéni képviselők rendelkezésére arra, hogy szépítsék körzetüket vagy problémáit orvosolják. Magyarné Nagy Edina fontosnak tartotta, hogy helyi vállalkozók számára juttasson munkát a kerete felhasználásakor, így amikor dr. Bodnár Imre, az intézet főigazgatója javasolta a padok kihelyezését, azonnal felkereste az önkormányzatot és a DC Dunakom Plusz Kft.-t. Segítségükkel paksi műhelyben készültek el az új utcabútorok, melyek a gyógyászati központ területét díszítik.

– Gondoltunk a betegekre és hozzátartozóikra is, akik a rendelésekre érkezve vagy utána megpihenhetnek az asztalok mellett, így a körzet lakói mellett minden paksi élvezheti, használhatja az új közösségi teret. Emellett turisztikai szempontból is fontos, hogy tovább szépült a gyógyászati központ környezete, hiszen sokan járnak ide a kistérségből és távolabbról is. Jó benyomást tesz az ideérkezőkre a kellemes környezet – fogalmazott a képviselő, aki az intézmény elé, a Táncsics utca elejére és a Báthory utcába is helyeztetett ki egy-egy padot. A kettes körzet komfortosítását jövőre a Templom téren szeretné folytatni Magyarné Nagy Edina. Új padok kihelyezéséről és egy szökőkút felállításának tervéről is beszélgetett már a környéken élőkkel, akik szeretik a nyugdíjasház előtti parkot, és szeretnék, ha még több lehetőség lenne megpihenni a téren. Jövőre képviselő keretéből ez a terv is megvalósul – ígérte a képviselő.