Időközi választás: Mezősi Árpádot indítja az MSZP

Mezősi Árpádot indítja a hetes körzetben tartandó május 8-i időközi önkormányzati választáson a Magyar Szocialista Párt paksi szervezete, jelentette be sajtótájékoztatón Heringes Anita országgyűlési képviselő, a helyi szervezet elnöke.

Heringes Anita kiemelte, az elmúlt húsz évben a hetes a legelhanyagoltabb körzet. Olyan képviselőre van szüksége az ott élőknek, aki csak azzal foglalkozik, hogy a terület fejlődjön. Mezősi Árpád személyében olyan embert ajánl a választópolgárok figyelmébe az MSZP, aki nyert már egyéni körzetet Pakson és az általa képviselt városrész látványosan fejlődött abban a ciklusban. A szóban forgó Kishegyi út és Pollack Mihály utca közötti területen akkor az utcák felét felújították, de például utcabútorokat is kihelyeztek, és régóta húzódó csapadékvíz-elvezetési probléma is megoldódott.

Mezősi Árpád kiemelte, hogy hasonlóképpen dolgozna a hetes körzetért is, többek között útfelújításokban, a körzetben lévő roma közösségi hely létrehozásában gondolkodik. Pártállástól függetlenül mindenkor mindenkivel együtt tudott dolgozni, s úgy gondolja, hogy a választáson szintén induló Szabó Péter alpolgármesterrel is tudna. – Az alpolgármester mindenképpen a városért dolgozik, így ha a választópolgárok mellettem voksolnak, két embert nyernek a körzetnek – tette még hozzá.