Szabó Péter: gyakran találkoznak majd velem a körzetben élők

– Szoros választásnak voltunk részesei – fogalmazott Szabó Péter, a hetes körzet új képviselője, aki a szavazatok 48%-át szerezte meg az időközi választáson. Szabó Péter köszönetet mondott mindenkinek, aki elment szavazni és kinyilvánította véleményét, és azt ígérte, a következő három évben azon lesz, hogy megvalósítsa a választópolgárokkal közösen kialakított programját.

Első teendői között szerepel majd az a lakossági fórum, amit az Ady Endre utca felújításával kapcsolatosan tart. Kiemelte, hogy a továbbiakban is folytatni kívánja a párbeszédet, amit a kampányban elkezdett. Az alpolgármesterség és a körzet képviselete abszolút összefér, hangsúlyozta Szabó Péter hozzátéve, hogy gyakran fognak vele találkozni a körzetben élők, akiknek véleményére a továbbiakban is számít.

A választás eredménye azt mutatja, hogy a választópolgárok megértették a Süli János polgármester és frakciója, valamint a Fidesz és a KDNP között létrejött együttműködés fontosságát. – Ez a megállapodás Paks jövőjéről szól, és a mai választás megmutatta, hogy a választópolgárok is egyetértenek vele – mondta.