Városi sportnap és UltramarAtom lesz a hétvégén Pakson

A Városi Sportnap és UltramarAtom programra várják az érdeklődőket május 14-én. A rendezvényt új helyszínen, a Táncsics parkban tartják. A napot közös bemelegítéssel nyitják 9.45-kor majd 10 órakor elrajtol az UltramarAtom, amiről további részleteket ide kattintva tudhatnak meg.

A rajttal egy időben sportbemutatók és edzések kezdődnek a helyszínen, lesz gymstick muscle, óriás köredzés, és maratoni spinracing is. Az eredményhirdetés és nyereménysorsolás 15.20-kor kezdődik. 17 órától a Pagony együttes ad koncertet, 19.30-tól pedig az Irie Maffia lép fel. A sportos napon kísérő programokkal is várják a résztvevőket, lesz többek között számítógépes íriszdiagnosztika, egészségügyi mérések, kézműves és termelői áruk vására. A részletes program a háztartásokba eljuttatott nyári programfüzetben vagy a www.paks.hu oldalon olvasható.

A Táncsics park május 14-e után május 21-én is programhelyszín lesz, ez mindkét napon 22.00 óráig a megszokottnál magasabb zajszinttel és nagyobb forgalommal jár. A környéken élők türelmét és megértését kéri az önkormányzat. A Városi Sportnap és UltramarAtom napján a kijelölt pálya érint néhány ingatlant, melyek használóit arra kérik a szervezők, hogy a verseny idején kerüljék a kapubejárók használatát.