Díjazták az RHK Kft. partnerét

Rangos díjat, Global Sabre Awardot kapott a nukleáris szakterületen, így Pakson is jól ismert Noguchi Porter Novelli. A cég a McDonald’s Magyarországgal együtt készített kampányával nyerte el az elismerést magyar kommunikációs cégek közül elsőként. A díjjal az előző év legjobb kommunikációs kampányait jutalmazzák. Különlegessége, hogy nem lehet pályázni rá, ezt a világ regionális Sabre zsűrijei választják ki. Idén ötezer kampányból mindössze negyven kapta meg az elismerést.

A Noguchi kampánya korábban már megnyerte a régiós (EMEA) Sabre-díjat, az IPRA Golden World Awardját, amit a pr-szakma Oscarjának neveznek, de egy Arany Stevie-díjjal, illetve Kreatív Prizmával is jutalmazták. Szántó Péter elnök azt mondta, meglepetésként érte őket a díj, hiszen annyira nem nyert ilyet még senki Magyarországról”, hogy nem is tudták, hogy létezik. – Büszkék vagyunk, hiszen 2001-ben mi voltunk az első magyar cég, amelyik megnyerte a PR-Oscart, most pedig a sors különös játéka folytán épp a Noguchi 20. születésnapján, október 26-án adják át Miamiban a Global Sabre Awardot – mondta Szántó Péter, a Noguchi Porter Novelli elnöke.

Décsi Ágnes ügyféligazgató elmondta, hogy létrejöttétől ügyfelük a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Nonprofit Kft., valamint az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt., illetve az utóbbi időkig hosszú éveken át az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-t is partnereik között tudhatták.