Egymillió forintnál is több gyűlt össze Eszter javára

Két helyszín, két program, de egy célért – Feil Eszter gyógyulásáért – zajlott szombaton este: A Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola jótékonysági bált szervezett, amire 160 belépőjegyet és 166 támogató jegyet adtak el. Ebből, valamint további egyéni felajánlásokból és a tombolajegyekből összesen valamivel több mint 900 ezer forint gyűlt össze, amit kisdiákjuk édesapja fog átvenni. Ezzel a szervezők és résztvevők ahhoz járultak hozzá, hogy elkészülhessen egy steril szoba, ami lehetővé teszi, hogy Eszter otthon lábadozhasson tovább.

A paksi Hungarokarma Feil Eszter gyógyulásáért koncertezett. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
A paksi Hungarokarma Feil Eszter gyógyulásáért koncertezett. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Ugyanezzel a céllal adott koncertet a paksi Hungarokarma zenekar és meghívásukra a szekszárdi The Stinky Rodders zenekar az Ínyenc Falatozóban. Az estre váltott 70 belépőjegy árát teljes összegben felajánlották a zenekarok a családnak, a fogyasztásból befolyt összeget pedig az étterem, így összesen 130 ezer forinttal támogatják a csontvelő-átültetésen átesett Feil Eszter gyógyulását.

Feil Eszter javára online jótékonysági árverés kezdődik december 7-én 13 órakor, ami december 14-én 10 óráig tart. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. jótékonysági akciójában egyedi tárgyakra lehet licitálni, amelyeket jó szándékú bútoralkotók készítettek és ajánlottak fel, de lehet adományokat is küldeni a Géró Erika – Feil Eszter OTP Bank 11773463-30909562 számlaszámra. További részletek itt olvashatók.