Paksi tehetséges diákokat is köszöntöttek a Vármegyeházán

Tanulmányi versenyeken kiválóan szereplő diákokat köszöntöttek a Vármegyeházán tartott ünnepségen. Dr. Gábor Ferenc megyei főjegyző méltatta a győzteseket, Ribányi József, a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke pedig hat fiatalnak – Molnár Eszter, Angyal Réka, Biró Botond, Stingli József, Trapp Margaréta, Zentai Balázs – adta át a Tolna Megye Talentuma kitüntető címet. A Létay Menyhért díjat ez alkalommal Kimle Mária, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium matematika-fizika szakos tanárnője vehette át felkészítő munkájáért.

A köszöntött diákok sorában paksi iskolák tanulói is ott voltak: Benedeczki Flóra, Otterbein Petra, Zántó Réka és Bauer Lujza a Paksi II. Rákózi Ferenc Általános Iskolából, Pécsi Nóra és Rákosi Balázs a Paksi Bezerédj Általános Iskolából, Hermán Judit, Kovács Kíra Diána, Molnár Martin és Fejes Márk pedig a Paksi Vak Bottyán Gimnáziumból.

A már hagyományos megyei díjátadó ünnepséget a Tolna Megyei Önkormányzat és a versenyszervező Oktatási Hivatal Kaposvári Pedagógiai Oktatási Központja közösen rendezte.