Magas lányok találkozóját rendezik az Erzsébet Nagy Szállodában

Pakson rendezi meg első vidéki magas nőknek szervezett találkozóját a Magasnőknek.hu Webáruház életre hívója Bures-Berek Márti. A találkozón nemcsak az öltözködésről esik szó, hanem minden olyan kérdésről, problémáról, ami a nyurga lányokat érdekli.

Bures-Berek Márti 190 cm magas, ebből adódóan mindig gondot jelentett számára az öltözködés. A jelenleg piacon lévő konfekcióméret szóba sem jöhet nála, mert nem a megfelelő helyre esik a derékvonal, a gombozás, vagy túl rövid a nadrág, blézer… Ezért – ahogy fogalmaz – egy újabb hiszti alkalmával a férje besokallt és belevágtak a ruhagyártásba.

Kizárólag olyan ruhákat készítenek, amelyek a magas nők számára ideálisak, hordhatóak. A ruhákat Márti tervezi, márkájuk a Pink Swan Fashion – PS I’m TALL.

Amellett, hogy elindított egy webáruházat, létrehozott egy Facebook csoportot is, ahol azokról a nehézségekről tudnak véleményt cserélni, ami a magasságukból adódik. Budapesten már több találkozót szervezett magas nőknek, az érdeklődés – mint mesélte – egyre nagyobb, mert az ilyen találkozók alkalmával tudják egymás önbizalmát növelni, barátságokat kötni.

Miután Tolna megyei – bölcskei – gyökerekkel rendelkezik – természetes volt számára, hogy Tolna megye lesz a helyszíne az első vidéki összejövetelnek. Erre Pakson, az Erzsébet Nagy Szállodában kerül sor, ahova július 15-én 13 órától várják a 175 centiméternél magasabb lányokat.

-Sok magas nőnek van negatív tapasztalata a magasságából adódóan, nekem is sok volt. Sokan megvetik a testüket és nem hiszik el magukról, hogy gyönyörűek. Fontosnak tartom, hogy segítsek a magas nőknek abban, hogy elfogadják magukat és szeressék az összes centit, amit kaptak az élettől, hiszen ez nem egy olyan dolog, amit „le lehet faragni” – fogalmaz Márti, aki egyébként pénzügyi szakterületen dolgozik, a magas lányok öltöztetésével emellett foglalkozik.