Szakképzett pályakezdők letelepedését támogatják

Pályázatot hirdet fiatal szakképzett pályakezdők Pakson történő letelepedésének támogatására a közbiztonsági, ifjúsági, sport- és esélyegyenlőségi bizottság, aminek kiírását 24/2017.(V.25.) KISEB számú határozatával fogadta el, de a pályázatokat a közben jogutódként létrejött köznevelési, kulturális és társadalmi kapcsolatok bizottsága fogja elbírálni.

A pályázaton a 40. életévüket be nem töltött, paksi munkahellyel rendelkezők vehetnek részt. A vissza nem térítendő helyi támogatás lakás, családi ház vagy építési telek vásárlására illetve lakás, családi ház építésére vehető igénybe.

A részletes kiírást és a pályázat benyújtásához szükséges adatlapot itt megtalálják. A pályázatok benyújtásának határideje: személyesen 2017. szeptember 22-én 12 óra, postai úton szeptember 22-i postabélyegző.

A pályázatot személyesen a Paksi Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályán (Paks, Dózsa Gy. út. 55-61., 132. sz. iroda) lehet beadni, postai úton pedig a Paksi Polgármesteri Hivatal, 7030 Paks, Dózsa Gy. út 55-61. címre kell küldeni.