Atomcity: új paksi márka van születőben

Az Atomcity brand megalkotója, Asztalos Norbert. Fotó: Vida Tünde
Az Atomcity brand megalkotója, Asztalos Norbert. Fotó: Vida Tünde

Egy magas minőségű, közösségi érzést, összetartozást erősítő lokális ruha márka felépítésébe kezdett Asztalos Norbert. Az Atomcity brand egyes jelei az elmúlt hetekben, hónapokban már feltűntek városszerte, most azonban egy minden korosztályt megcélzó teljes ruházati kollekcióval állnak a közönség elé egy divatbemutatón.

Asztalos Norbert sem Pakson, sem a brandépítésben nem ismeretlen. Előbbi oka az, hogy habár Ózdon született, Pakson nőtt fel, és két hosszabb-rövidebb budapesti kitérő után ismét az atomvárosban él. Utóbbi mögött pedig az áll, hogy egy, a hip hop rajongók körében kedvelt brandet már felépített.

Az Atomcity névre keresztelt új márkát valójában a közönségigény hívta életre – derül ki alkotójának szavaiból. Asztalos Norbert Norba néven rapperként három albumot jegyez, manapság viszont egy ízig-vérig paksi zenekarban tagja. Elsőként ők viselték az Atomcity feliratú ruhákat, majd Majka és zenekara, akiket paksi koncertjük alkalmából ajándékozott meg vele.

Az Atomcity fogadtatása meglepően jó volt, hamar szívükbe zárták a paksiak – fogalmaz Norba, aki jó üzleti érzékkel felismerte, hogy van igény Pakson, egy összetartozást jelképező brandre. A cél, mint Asztalos Norbert kifejtette, az, hogy az Atomcity egy nagyon minőségű lokális ruha márka legyen. – Ezen felül szeretnénk jó életérzést közvetíteni, jó energiákat táplálni a városba, erősíteni a közösségi érzést – fogalmazott.

A gyermek és felnőtt ruhák tervezésében felesége és a Harmóniában a természettel kollekció tervezője, Juhász Szilvia segíti. Az eredményt január 27-én ismerheti meg a közönség az első Atomcity Fashion Show-n, a Forráspont Energiaházban. Utcai ruhák mellett sportruházat is része a kollekciónak, ezeket kiemelkedő eredmény elért paksi sportolók mutatják majd be.

A fashion show-t, amelyen Juhász Szilvia Czakó Balázs képei felhasználásával készült Harmóniában a természettel című kollekcióját is bemutatják, Caramel koncertje koronázza meg.