Szarka Sándor: a Munkáspárt nem akar kapitalizmust

Szarka Sándor Thürmer Gyula pártelnökkel. Fotó: Vida Tünde
Szarka Sándor Thürmer Gyula pártelnökkel. Fotó: Vida Tünde

A Munkáspárt reális választási lehetőséget kínál azoknak, akiknek nem tetszik a kormány tevékenysége, és az ellenzék jelenlegi nagyon ingoványos és zavaros állapota nem jelent megoldást számukra – fogalmazott Thürmer Gyula elnök, aki Szarka Sándorral, a párt országgyűlési képviselő-jelöltjével a paksi posta előtt várta a választókat.

– A Munkáspártnak 57 egyéni választókerületben, azaz a választókerületek felében van érvényes jelöltje és országos listát is állított. – Nagyot léptünk önmagunkhoz képest előre, ez duplája a négy évvel ezelőttinek – értékelte az elnök.

Thürmer Gyula szerint Magyarországon a stabilitást kell megőrizni, ehhez legalább 200 ezer forintos minimálbért, 100 ezer forintos minimál nyugdíjat kell adni. A Munkáspárt álláspontja szerint nem szabad beengedni a migránsokat az országba, Magyarország függetlenségét meg kell őrizni, bátran kell küzdeni az Európai Unió befolyása ellen.

A pártelnök azt mondta, pártjuknak Szarka Sándor személyében kiváló jelöltje van a 3. választókerületben. – Ő itt él egy nehézsorsú családban, ismeri az itt élő, dolgozó emberek életét, tudja mit jelent ma Magyarországon szegénynek lenni. Amit akar, azt ki is mondja – fogalmazott.

– A kapitalizmus zsákutca, korrupció van és pénzlenyúlás. Ez az egyetlenegy párt, ami nem kapitalizmust szeretne – indokolta Szarka Sándor azt, hogy a Munkáspárthoz csatlakozott öt éve. Hozzátette, fogyatékkal élőként, látássérültként ismeri az elesett emberek gondjait. Célja – mint mondta – hogy végre a kisember is ott legyen a parlamentben és a gazdag tolvajok kezére csapjon.

Kapcsolódó tartalom:

Pakson találkozott választóival a Magyar Munkáspárt elnöke