Heringes Anita: kormányváltó hangulat van Magyarországon

Heringes Anita, az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Heringes Anita, az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Az április 8-i parlamenti választáson való részvételre, a szavazás fontosságára hívta fel a figyelmet Heringes Anita a Magyar Szocialista Párt paksi irodájában tartott sajtótájékoztatóján. Meglátása szerint kormányváltó hangulat van Magyarországon, az emberek nem szeretnének fenyegetések, félelmek között élni.

– Hiszek abban, hogy Magyarország tud újra a teljesítmény, a szorgalom és a tehetség országa lenni. Ahol annak megfelelően boldog egy fiatal, hogy mennyi teljesítményt tudott letenni az asztalra, mennyi tudás birtokában van, és mekkora a szorgalma. Egy vállalkozó is annál sikeresebb, minél többet dolgozik. Ne az uram-bátyám és a politikai kiskirályok irányítsák hazánkat a következő időszakban – fogalmazott Heringes Anita.

Az MSZP–Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje országosan is magas, minimum 65%-os részvételre számít a választáson. A politikus abban is bízik, hogy a 106 választókerületből Pakson, illetve Tolna megye 3. sz. választókerületében adják le a legtöbben a voksukat.

– Kérek minden magyar állampolgárt, minden magyar embert, hogy jöjjenek el és szavazzanak. Mindegy, hogy kire adják le a voksukat, tegyék meg. Nagyon fontos, hogy minél többen menjenek el szavazni. Természetesen örülök annak, ha támogatnak a szavazatukkal, mert akkor folytathatom a munkámat, dolgozhatok Paksért és a környékért – zárta gondolatait Heringes Anita.

Kapcsolódó tartalom:

A szavazás fontosságára hívta fel a figyelmet Heringes Anita