Bagdy László: Süli János párbeszédre, kompromisszumra törekszik

Bagdy László, a KDNP országos választmányának tagja (b.) és Kiss Péter, a KDNP paksi szervezete elnökségének tagja (j.). Fotó: Molnár Gyula /Paksi Hírnök
Bagdy László, a KDNP országos választmányának tagja (b.) és Kiss Péter, a KDNP paksi szervezete elnökségének tagja (j.). Fotó: Molnár Gyula /Paksi Hírnök

– Süli János soha semmilyen pozícióra nem törekedett, nem kért semmilyen státuszt, hanem mindig felkérték, így történt ez akkor, amikor elindult Pakson a polgármester-választáson, és országgyűlési képviselőjelölt is felkérésre lett – mondta Bagdy László, a KDNP országos választmányának tagja Pakson tartott sajtótájékoztatón. Hangsúlyozta, hogy Süli János soha nem volt egy pártnak sem a tagja.

– Nagyon fontos, hogy az emberek elmenjenek szavazni április 8-án – emelte ki Bagdy László, hozzátéve, sokan talán nem is tudják, hogy Paks szempontjából milyen nagy tétje van a választásnak. – Biztos vagyok benne, hogy minden ellenzéki párt a zászlajára tűzte már a Paks II. beruházás leállítását – indokolt.

Arról is beszélt Bagdy László, hogy Süli János becsületes, tisztességes ember, mérnökként kiváló, hozzáértő szakember, de már politikusként is beérett, 2014-ben kezdett politizálni. – Olyan ember, aki mindig párbeszédre, kompromisszumra törekszik, arra, hogy a döntések lehetőleg közmegegyezéssel szülessenek meg. Ha Süli János lenne a megválasztott országgyűlési képviselőnk, annak Paks és a térség is hasznát látná, energiaellátás szempontjából pedig az egész ország is, és mindent elkövetne azért hogy ez a talpalatnyi föld megmaradjon Magyarországnak – zárta gondolatait Bagdy László.

Dr. Kiss Péter, a KDNP paksi szervezetének elnökségi tagja is azt kéri a választópolgároktól, hogy adjanak felhatalmazást Süli Jánosnak arra, hogy továbbra is Paks, a választókerület és Paks II. érdekeit képviselhesse a kormányüléseken és a parlamentben.

Kapcsolódó tartalom:

Sajtótájékoztatót tartott a KDNP helyi szervezete