Heringes Anita: a legfontosabb, hogy a térség élhető legyen

– Már a választás dátuma is érdekes: 18, 4, 8. Mint 1848. Most igen fontos az a mondat, hogy „Talpra magyar, hí a haza!” – ezekkel a gondolatokkal kezdte Heringes Anita, az MSZP-Párbeszéd, Tolna megye 3. sz választókerületben induló országgyűlési képviselőjelöltje kampányzáró sajtótájékoztatóját Pakson.

Kiemelte, hogy mindenkinek el kell mennie szavazni, aki demokráciát akar Magyarországon, aki hiszi, hogy a nyugdíjasoknak rendes nyugdíjat kell kapniuk, hogy visszaadják a 13. havi nyugdíjat és nem tízezer forintos Erzsébet-utalványokban hisz, aki hisz abban, hogy az államnak feladata segíteni a fiatalokat abban, hogy önállósodni tudjanak. Mindenki menjen el szavazni, akit felháborít az a félelemkampány, ami most elindult Magyarországon.

– Én abban hiszek, hogy nem kell migránsokkal riogatni az embereket, hogy értik, hogy egyszerűen csak félelmet akarnak kelteni bennük. Én abban hiszek, hogy Magyarország egy jó ország, hogy itt nincs mitől félnünk, mert megvédjük magunkat, egymást – húzta alá.

– Az elmúlt négy évben bebizonyítottam, hogy a parlamentben nem érdekel a pártpolitika, hanem kizárólag az, hogy a paksiak jól érezzék magukat, hogy a Paks II. beruházás tisztességesen és átláthatóan folyjon. Engem csak az érdekel, hogy a beruházással együtt fejlődjön és élhető maradjon Paks, hogy jól járjanak a környező települések, és a vállalkozók is. Nekem nincs fontosabb annál, mint hogy ez a térség egy élhető és jó térség lehessen. Ezért kérem a választók bizalmát – zárta gondolatait Heringes Anita.

Kapcsolódó tartalom:

Kampányzáró sajtótájékoztatót tartott Heringes Anita