Szarka Sándor: magas részvételi arányra számítunk

– Sok támogató visszajelzést kaptunk az elmúlt hetekben, a választók szeretnék, hogy a pártunk bejusson a parlamentbe és képviselje az érdekeiket – mondta Szarka Sándor, a Magyar Munkáspárt Tolna megye 3. sz választókerületében induló országgyűlési képviselőjelöltje kampányzáró sajtótájékoztatóján.

Az aspiráns elmondta, hogy aktivistáikkal együtt gyűjtötte a támogató aláírásokat a választókerület településein, így személyes tapasztalatai vannak a problémákról, amelyekre megoldást kínálnak: többek közt 200 ezer forint adómentes minimálbért, biztos, kiszámítható jövőt a fiataloknak, megbízható, ingyenes, várólista nélküli orvosi ellátást. – A Magyar Munkáspárt az egyetlen baloldali párt, a baloldaliság pedig azt jelenti, hogy elvenni a milliárdosoktól, és a szegényeknek, a népnek adni. Amikor kormányra kerültek magukat baloldalinak nevező, álbaloldali pártok, ennek az ellenkezőjét tették, a szegényektől vettek el és a gazdagok tovább gazdagodtak. Mi ezt a folyamatot szeretnénk megállítani – összegzett a jelölt. Az is elhangzott, hogy míg 2014-ben harminchárom jelölt indult a Munkáspárt színeiben, most ötvenhét képviselőjelöltjük van.

Szarka Sándor arról is beszélt, hogy magas részvételi arányra számítanak április 8-án. Szarka Istvánné, a Munkáspárt aktivistája hozzátette: arra biztatja a választópolgárokat, hogy minél többen menjenek el szavazni, az országos listán támogassák a Magyar Munkáspártot, Tolna megye 3. sz választókerületében pedig szavazzanak a párt jelöltjére, Szarka Sándorra.

Kapcsolódó tartalom:

Pozitívan értékeli a kampányidőszakot Szarka Sándor