Eltűnt egy 16 éves lány

A rendőrség hivatalos honlapja, a police.hu információi szerint a lány július 13-án tűnt el, körözését a Paksi Rendőrkapitányság rendelte el, írta meg a kadarka.net.

A Facebook közösségi portálon működő „Eltűnt emberekért-megoszthatod” nevű oldalon található információ szerint a 16 éves Böndör Anetta Veronika kb. 165 cm, súlya 70 kg, barna szemű, vörösre festett, vállig érő hullámos hajú. A lány utolsó ismert tartózkodási helye: Paks, Akác utcai idősek otthona.

Mint azt a kadarka.net honlapon írják, szintén az oldal információi alapján úgy tudni, hogy Böndör Anetta Veronika reggel elment gyakorlatra az idősek otthonába, onnan 13 órakor távozott, azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Böndör Anetta. Fotó: www.police.hu
Böndör Anetta. Fotó: www.police.hu

Kérik, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget +36 75-510-640-es telefonszámon, vagy a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, esetleg az ingyenesen hívható „Telefontanú” zöld számán, a +36 06-80-555-111-es telefonszámon.

Frissítve (2018.07.19.): Információink szerint Böndör Anettát megtalálták, otthon van, jól van.