Forgalomkorlátozásokra kell számítani az Atomfutás idején

2018. szeptember 15-én az alábbi forgalomkorlátozásokra, terelésekre kell számítani az Atomfutás miatt:

6-tól 18 óráig teljes szélességben lezárják az ASE Sportcsarnok mellett a garázssor irányába, illetve a strandfürdő felé vezető utat.

6-tól 15 óráig a rajt-cél mező kialakítása miatt a Gesztenyés utca külső útszakaszát teljes szélességben lezárják a Fenyves utca kijárata és a Gesztenyés utca 1-3. számú lakóháztömb között. A nagy parkoló bejáratától az ASE csarnok bejáratáig rendőri irányítás mellett egy sávon, váltakozó irányban haladhat a forgalom. A lakóháztömb előtt ebben az időszakban „megállni tilos” jelzés lesz érvényben.

A helyi járati autóbuszok 6 és 18 óra között csak a Barátság úti megállóig közlekednek, a Gesztenyés úti végállomást nem érintik, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. különbuszai (munkásjáratok) a rendes útvonalon közlekednek tovább.

Időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani 10 és 17 óra között a Pollack Mihály utca teljes vonalán, a Kishegyi út – Újtemplom utca egyes szakaszain, a Tolnai út – Dózsa György út – Szent István tér – Deák Ferenc utca egyes szakaszain, valamint a Kölesdi út – elkerülő út kereszteződésben és a Szent István téren.

Rendőri forgalomirányítás mellett haladhat a forgalom a 6-os számú főút és a városba bevezető utak kereszteződéseiben 13 és 16 óra között.

A futók mezőnyét rendőrautó, illetve motoros vezeti fel, valamint záróbusz követi, a közlekedők és a versenyben résztvevők irányítását a rendőrség munkatársain kívül polgárőrök és önkéntes segítők végzik.

A város területén ebben az időszakban fokozott figyelmet és nagyobb türelmet kérnek a szervezők a verseny sikeres és balesetmentes lebonyolítása érdekében.