Ez a Csengey kulturális központ kínálata az új színházi évadra

Idén is négy felnőtt színházi bérletet kínál a Csengey Dénes Kulturális Központ tizenhat kiváló előadással, emellett ifjúsági hangversenybérletet, kisiskolás, óvodás és tipegőbérletet is összeállítottak.

Az előadások között van dráma, komédia és vígjáték, a négy éve elindított Honthy Hanna bérletben zenés darabok jelennek meg, a felnőtt hangversenybérlet alapjain szervezett Erkel-bérlet előadásaiban pedig szintén a zene jelenik meg, a három előadás között van musical, táncjáték és opera-keresztmetszet.

A felnőtt színházbérletek október 8. és 10. között újíthatók meg, újak pedig október 15. és 17. között válthatók a kulturális központ jegypénztárában. Kedvezményes diákbérlet csak nappali tagozatos tanulói jogviszony esetén váltható. A nyugdíjas és a diákkedvezményt csak az arra jogosultak vehetik igénybe. Erzsébet kultúra- és ajándékutalványok beválthatók. Bérletvásárlásnál SZÉP-kártyát elfogadnak, de azzal csak a tulajdonosa fizethet.

A teljes kínálat szerepel a háztartásokba eljuttatott színházi bérletajánló kiadványban, megtalálható a Csengey honlapján, amit ide kattintva elérnek, illetve kövessék figyelemmel a kulturális központ Facebook-oldalát.