Lakossági fórumot tart az önkormányzat

Paks Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, illetve valamennyi, a településen székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetet, a Pakson működő civilszervezeteket és egyházakat (továbbiakban Partnereket), hogy megkezdte a településképi arculati kézikönyv elkészítését és a településképi rendelet megalkotását.

Várják a leendő, és a már bejelentkezett Partnerek véleménynyilvánítását a településképi szempontból meghatározó építészeti, műemléki, táji és természeti értékekre, valamint a településképi jellemzőkre vonatkozóan a véleményezési szakaszban.

Az önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – lakossági fórumot tart 2019. augusztus 7-én 17 órakor a paksi polgármesteri hivatal nagytermében. A véleményezési dokumentáció a www.paks.hu honlapon, valamint a paksi polgármesteri hivatal 223-as irodájában tekinthető meg.

A Partnerek az eljárásba az önkormányzat polgármesteréhez 2019. 08. 15-ig benyújtott írásbeli kérelemmel, illetve vélemény, javaslat, észrevétel megküldésével jelentkezhetnek be. A kérelmet papíralapon a polgármesteri hivatal címére (7030 Paks, Dózsa György út 55-61.) személyesen vagy postai úton lehet eljuttatni, illetve elektronikus levélben a pm.titkarsag@paks.hu e-mail címre.

A további részleteket tartalmazó teljes felhívásért és a véleményezési dokumentációért ide kattintsanak.

Fotó: Babai István/ Paksi Polgármesteri Hivatal/archív
Paks légifelvétel. Fotó: Babai István/ Paksi Polgármesteri Hivatal/ archív