Leber Ferenc és Spiesz József tartottak sajtótájékoztatót

Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

A Fidesz-KDNP jelöltjei folytatják az egyeztetést a lakossággal a következő önkormányzati ciklus programjáról. Ma a hetes körzetben induló Leber Ferenc és a nyolcas körzetben induló Spiesz József tartottak sajtótájékoztatót a rövid- és középtávú feladatokról.

– Alapvető fontosságú a lakosság igényeinek kielégítése, kiemelten a közlekedéssel kapcsolatosak – mondta Leber Ferenc a Vácika közben tartott sajtótájékoztatón. Kiemelte, sürgősen kezelni kell a Vácika utcához kapcsolódó közökben a szemétszállítás problémáját. Arról is beszélt, hogy a polgármester tájékoztatása szerint szeptember 18-án zárul a közbeszerzési eljárás, azután elkezdődhet a Vácika utca teljes felújítása. – Korszerű út lesz, járdát építenek, megoldják a csapadékvíz-elvezetést, felújítják, bővítik a közműveket, és kialakítják a közvilágítást – részletezte, hozzátéve, hogy a következő nagyobb feladat a hetes körzetben a Búzavirág utca felújítása lesz.

– 2010 óta vagyok a Csámpát, Biritót, Gyapát, Cseresznyést és Dunakömlődöt magába foglaló nyolcas körzet képviselője. Ez egy nagy terület, sok a feladat, szeretném folytatni a megkezdett munkát – mondta Spiesz József Gyapán tartott sajtótájékoztatóján. – Itt egy kulturált közösségi házra van szükség, folyamatban van az egykori étkezde megvásárlása erre a célra, illetve a hozzá kapcsolódó területen egy nagy focipályát kell kialakítani öltözővel – emelte ki, hozzátéve, a közösségi háznál lévő játszótér felújítása jelenleg zajlik, több eszköz alá öntöttgumi-burkolat kerül.