Heringes Anita: A tiszta város programját hirdetjük meg

Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök
Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

– A programunk egyik fő pontja, hogy vissza kell adnunk a Duna-partot a paksiaknak, hogy úgy tudják használni, amitől igazán feltöltődnek. Mi nem a látványtervekben hiszünk, hanem abban, hogy meg kell valósítani, amit elképzeltünk – mondta Heringes Anita, a Paksi Deák Ferenc Egyesület (PDF) polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón.

– A tiszta város programját hirdetjük meg a következő időszakban, minden képviselőjelöltünk el fogja mondani, hogy az ő körzetében mit jelent ez, mit szeretnénk tenni a városért – tájékoztatott Heringes Anita, kiemelve, a PDF csapata abban hisz, hogy Paks városának úgy kell fejlődni, hogy az a paksiaknak legyen jó. – Ezért bérlakásprogramot fogunk hirdetni, mégpedig olyat, amely nemcsak az ideérkezőknek, hanem az itt lakóknak is lehetőséget teremt – mondta, hangsúlyozva: sokan mondják, hogy az ideérkező szakembereknek sokkal nagyobb lehetőségeket biztosítunk, én azért is küzdeni fogok, hogy a paksiaknak is legyenek lehetőségeik.

Heringes Anita arról is tájékoztatott, hogy a PDF tíz évre szóló programot dolgozott ki, amely az első lépéseket és a hosszú távú terveiket egyaránt tartalmazza. – Nem kérdés, hogy ezeket meg tudjuk-e valósítani, hiszen Paksnak van rá forrása, mindig meg tudja teremteni a pályázati önerőt, csak az elmúlt időszakban nem éltek ezzel, sok esetben pályázatoktól esett el a város, mert a megvalósítás nem történt meg – fogalmazott a polgármesterjelölt. – Én nem a látványtervekben, hanem a munkában hiszek – húzta alá ismételten Heringes Anita.