Elkezdődik a Kömlődi utca felújítása

Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök
Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

Elindul a Paks, Kömlődi utca út- és közműfelújítás, építés beruházás. A kivitelezési szerződést Szabó Péter, Paks polgármestere, Sebestyén Roland, a Real-Rent Kft. ügyvezetője, valamint Csucska Gábor, a Bau-Team Építőipari és Vállalkozási Kft. ügyvezetője ma (10.09.) írták alá.

Szabó Péter polgármester elmondta, hogy a faltól falig rekonstrukcióban a közel 500 méter hosszú út új burkolatot kap, térköves járda lesz, a légkábeleket földkábelekre cserélik, új kandelábereket helyeznek ki ledes lámpatestekkel, valamint a zöldfelület is megújul, díszfákat, cserjéket, évelő növényeket ültetnek. A polgármester hozzátette, hogy a munkaindító megbeszélést követően lakossági fórumon kap tájékoztatást a lakosság a kivitelezésről.

Sebestyén Roland, a Real-Rent Kft. ügyvezetője és Csucska Gábor, a Bau-Team Építőipari és Vállalkozási Kft. ügyvezetője egyaránt kiemelték, azon lesznek, hogy a lehető legjobb minőségben és határidőre teljesítsék a munkát. A szerződéskötésen az is elhangzott, igyekezni fognak, hogy a munkálatok a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak, de zajra, porra számítani kell, kérik a lakosság türelmét.

A megvalósításra a szerződés aláírásától számított 270 nap áll a két cég rendelkezésére. A beruházás értéke közel nettó 461 millió forint.