Dr. Eigemann-Műhelyi János tartott sajtótájékoztatót

Fotó: TelePaks
Fotó: TelePaks

– A választóknak olyan képviselőket kell megválasztaniuk október 13-án, akik valóban az ő érdekeiket képviselik, felszólalnak a képviselő-testület ülésein, és nem befolyásolják őket pártérdekek – mondta dr. Eigemann-Műhelyi János, az egyes választókörzetben induló független képviselőjelölt sajtótájékoztatón.

Arról is beszélt, hogy szerinte egy képviselő legfontosabb feladata a körzetében élők érdekeinek érvényesítése, ugyanakkor nyitott szemmel kell járnia az egész városban, hiszen a képviselő-testület tagjaként a település egészét érintő kérdésekben is állást kell foglalnia az üléseken. Hangsúlyozta: a képviselők vannak a szavazókért és nem fordítva, ezért a jövőben gyökeresen meg kell változtatni a lakossággal való kommunikációt, együttműködést. – Csak a lakosságbarát javaslatokat fogom megszavazni. Lakosságbarát önkormányzatnak kell működnie, amihez szükséges a bizottsági struktúra átalakítása, erre javaslatot fogok tenni – húzta alá dr. Eigemann-Műhelyi János.

– A részletes programjában minden jelölt mindent megígért, én nem ezt tettem. Az lesz hiteles képviselő, aki alkalmas arra, hogy amit ígért, azt meg is valósítsa – fejtegette. – Egy biztos, hogy a jövőben nem lehetnek első, másod és harmadrendű polgárok, városrészek, a fejlődésnek arányosnak kell lennie – hangsúlyozta a függetlenként induló képviselőjelölt.

Dr. Eigemann-Műhelyi János arra biztatja a lakosságot, hogy minél többen voksoljanak október 13-án, és szavazzanak rá. Szavai szerint: – Ha én győzök, Önök nyernek!