Sajtótájékoztatót tartott a Fidesz-KDNP

Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Több csatornán igyekeztek megismertetni a Fidesz-KDNP jelöltjeinek programját, és úgy érzik, hogy valamilyen módon minden választópolgárhoz eljutottak. Erről is beszélt Szabó Péter, a pártszövetség polgármesterjelöltje a Gárdonyi kilátóban ma tartott sajtótájékoztatójukon.

Szabó Péter emlékeztetett, hogy a lakossággal közösen megalkotott programjuknak három alappillére van. Az első, a paksiakért felelősséggel, ami azt jelenti, garantálják, hogy minden tudásukat latba vetve, felelősségteljesen valósítják meg a közösen kitűzött célokat. A második pillér a családbarát önkormányzat, amit már bizonyít a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől (NOE) elnyert Családbarát Önkormányzat Díjat, ezen az úton kívánnak továbbhaladni. A harmadik a Paks, a fejlődő város, amelynek záloga a Paks II. beruházás. – Remélem, október 13-án ismét megerősítettek bennünket abban, hogy jó úton járunk, és folytatni tudjuk a munkát – húzta alá Szabó Péter.

Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter azt mondta, elégedett a kampányukkal, és sajnálja, hogy az ellenzéké eldurvult. – Állításaik rossz színben tüntetik fel Paksot, ami egyáltalán nem kedvező a városnak. Hozzátette, Paks az együttműködés városa, szeretné ha az is tudna maradni, hogy a Paks II. beruházással minél többet profitálhasson a település. – Ezért arra kérek mindenkit, hogy támogassa szavazatával a Fidesz-KDNP jelöltjeit – emelte ki a miniszter.