Sajtótájékoztatót tartott a Paksi Deák Ferenc Egyesület

Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

– Mi dolgozni szeretnénk a paksiakért – emelte ki Heringes Anita, a Paksi Deák Ferenc Egyesület (PDF) polgármesterjelöltje a szervezet sajtótájékoztatóján, a piactéren.
– Hihetetlenül jó érzés PDF tagnak lenni, nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk az emberektől, hiszen látják, hogy mi tényleg azért indultunk a választásokon, hogy Paksért dolgozhassunk – emelte ki Heringes Anita, a PDF polgármesterjelöltje. Hozzátette: számos tanácsot kapnak arra vonatkozóan, hogy milyen lépéseket tegyenek meg megválasztásuk esetén. Ígérik, hogy már az első napon nekiállnak a munkának, és szeretnék megadni azt a lehetőséget és szépséget a városnak, amit megérdemel.

A Paksi Deák Ferenc Egyesület piactéren felállított standjánál a szervezet valamennyi, a helyhatósági választáson induló egyéni képviselőjelöltje, valamint szimpatizánsaik is megjelentek. Beszélgettek a választópolgárokkal, újságot, szórólapot osztottak.

– Mi most is a lakossághoz fordulunk – emelte ki Heringes Anita. – Arra kérjük őket, hogy vasárnap menjenek el szavazni, és voksukat a Paksi Deák Ferenc Egyesület jelöltjeire tegyék. Csapatként küzdöttük végig az elmúlt időszakot, és csapatként fogunk együtt dolgozni Paksért. Öt év kemény munkát tudunk adni két szavazatért, úgy gondolom, ez az ajánlat nagyon megéri minden választónak – húzta alá Heringes Anita hangsúlyozva: kéri a polgárokat, ne higgyék el, hogy a PDF nem támogatja a Paks II. beruházást. Mint fogalmazott: az övékénél nagyobb szívvel támogatni az atomerőművi beruházást és a Paks érdekében történő fejlesztéseket senki nem tudja.