A Szekszárdi Szakképzési Centrum kancellárja és főigazgatója tettek látogatást az ESZI-ben

Mittler István kuratóriumi elnök meghívására Dömötör Csaba, a Tolna Megyei Szekszárdi Szakképzési Centrum (SZSZC) kancellárja és Csapó Gábor Tibor, az SZSZC főigazgatója tájékozódó látogatásra és a szakképzésben folyó változások megbeszélésére érkezett Paksra 2019. november 11-én az Energetikai Szakgimnázium és Kollégiumba.

Dömötör Csaba, a Tolna Megyei Szekszárdi Szakképzési Centrum kancellárja és Csapó Gábor Tibor, az SZSZC főigazgatója tettek látogatást az Energetikai Szakgimnázium és Kollégiumban, ahol Mittler Istvánnal, az ESZI Intézményfenntartó és Működtető Alapítvány kuratóriumának elnökével, Horváthné Szűcs Mariannával, az ESZI Alapítvány ügyvezetőjével és Csanádi Zoltánnal, az ESZI igazgatójával találkoztak.
Mittler István és Horváthné Szűcs Marianna tájékoztatást adott az ESZI-ben folyó magas színvonalú szakmai munkáról, a fenntartást és működtetést végző ESZI Alapítványról, a jelen és a jövő szakképzési lehetőségeiről. Az ismertető után Csanádi Zoltán vezetésével betekintést kaptak a vendégek az ESZI tanműhelyeiben folyó képzésbe, valamint megtekintették az intézmény tanműhelyeit.
A találkozó végén a résztvevők a további rendszeres egyeztetések mellett döntöttek.

Fotó: az ESZI felvétele
Fotó: az ESZI felvétele