Tisztújító közgyűlést tartott a KDNP paksi alapszervezete

Ulbert Sándort választották a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) paksi alapszervezete elnökének a következő öt évre a szervezet ma (11.29.) tartott tisztújító közgyűlésén. Ulbert Sándor 2002 óta az alapszervezet tagja, 2017 júniusában választották először az alapszervezet elnökének, a vezetői tisztéről lemondott Bagdy Lászlót követte a poszton.

Ulbert Sándor a TelePaks televíziónak adott interjújában azt mondta, hogy ez nagy felelősséggel járó munka, azon lesz, hogy megfeleljen az elvárásoknak, megszolgálja a tagság bizalmát. Méltatva elődei munkásságát kiemelte, hogy idén harminc éves a párt helyi alapszervezete, ehhez méltóan kell dolgozni. Arról is beszélt, hogy kiemelten fontosnak tartja a kiegyensúlyozott munkát, és azt, hogy közösen dolgozzanak a szervezetben a kitűzött célokért. A jubileumot szeretnék méltóképpen megünnepelni, családi napot tartani, és megszólítani a fiatalokat. Utóbbit célozta a tavaly megrendezett Mi városunk Paks elnevezésű vetélkedő, illetve az idei sportnap. Szeretnének létrehozni egy ifjúsági tagozatot.

A tanácskozáson az elnökség tagjának választották Süli Jánost, Sut Krisztiánt és Vábró Józsefet, titkárnak Bunkóczi Andrást, gazdasági vezetőnek Bunkóczi Rolandot. Megyei küldöttnek Ulbert Sándort és Sut Krisztiánt, valamint országos küldöttnek javasolják dr. Kiss Pétert.

A KDNP paksi alapszervezetének jelenleg huszonhét tagja és nyolc pártolótagja van. A gyűlésen a pártszervezet húsz tagja jelent meg, és tagfelvételről is döntöttek.

Fotó: TelePaks
Fotó: TelePaks