A településképi rendeletről lesz szó a lakossági fórumon

Lakossági fórumot tart az önkormányzat 2020. január 6-án 17 órakor a paksi polgármesteri hivatal nagytermében. A településképi rendelet megalapozó munkarészeként elkészült településképi arculati kézikönyvet korábban három lakossági fórumon mutatták be, a mostani témája a településképi rendelet lesz. Várják a leendő, és a már bejelentkezett Partnerek (lakosság, a településen székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezet, a Paks területén működő civilszervezetek és a helyben működő egyházak) véleménynyilvánítását a településképi rendelet véleményezési szakaszában.

A véleményezési dokumentáció a www.paks.hu honlapon a „hirdetmények, közzétételek” rovatban, valamint személyesen a paksi polgármesteri hivatal 223-as irodájában tekinthető meg.

A Partnerek az eljárásba a polgármesterhez 2020. január 14-ig benyújtott írásbeli kérelemmel, illetve vélemény, javaslat, észrevétel megküldésével jelentkezhetnek be. A kérelemben meg kell jelölni az eljárás tárgyát, amennyiben a bejelentkezni kívánó Partner természetes személy, úgy a nevét, lakcímét, levelezési címét, telefonszámát és e-mail címét, egyéb esetben a Partner nevét, székhelyét, képviselőjét, levelezési címét, telefonszámát és e-mail címét. A kérelmet papíralapon a polgármesteri hivatal címére (7030 Paks, Dózsa György út 55-61.) személyesen vagy postai úton lehet eljuttatni, elektronikus levélben pedig a pm.titkarsag@paks.hu e-mail címre.

A további információkat tartalmazó teljes felhívásért ide kattintsanak.

A megújult városháza. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal
A városháza. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal/korábbi felvétel