Paksi Kalauz – felhívás adatellenőrzésre

Paks Város Önkormányzata az online marketing mellett továbbra is fontosnak tartja a várost bemutató, nyomtatott formában is megjelenő turisztikai kiadványokat. A Paksi Kalauz című turisztikai füzet magyar, angol, német és orosz nyelven tartalmazza az információkat a városról. Az A5-ös méretű, négynyelvű kiadvány 3000 példányban készült el, a népszerűségét jelzi, hogy lassan elfogy. A polgármesteri hivatal turisztikai, városmarketing és kommunikációs csoportjának célja, hogy tartalmilag frissítve, új adatokkal kiegészítve, a turisztikai szakmai trendeknek megfelelően idén tavaszra készüljön el a füzet újranyomása.

A Paksi Kalauz tematikusan gyűjti össze a városban található turisztikai lehetőségeket, mint: kultúra, aktív turizmus, gasztronómia, sportélet, gyógyturizmus, fesztiválok. A kiadvány három célcsoportra fókuszál, ami leköveti a város látogatóit jellemző turisztikai célcsoportokat is. Egyrészt az atomerőmű vonzereje és a helyi múzeumok látogatóinak összetétele alapján jelentős a diákok száma, másrészt sokan üzleti utaztatás céljából érkeznek a városba, ezen kívül pedig említésre méltó az átutazó turisták száma.

2020. február 10-ig várják a szállásadó és vendéglátó vállalkozók (hotelek, panziók, éttermek, kávézók stb.), valamint a fesztiválokat és egyéb szabadidős programokat szervezők észrevételeit a seres.agota@paks.hu e-mail címre, amennyiben kiegészítés, pontosítás vagy adatváltozás történt az elmúlt két évben. Ugyanakkor az új csatlakozókat, jelentkezőket is szívesen várják.

A kiadvány annak tartalmának ellenőrzésére a város honlapján ide kattintva elérhető.