Távozik a Fidesz paksi szervezetéből Bordács József

Bordács József, a Fidesz paksi szervezetének alelnöke az alábbi közlemény megjelentetését kérte, melyet változtatás nélkül közlünk.

Tisztelt paksi polgárok, kedves barátaim!

Több hónapos eredménytelen egyeztetés után jutottam el oda, hogy közel 20 év paksi közéleti munka után távozom a FIDESZ paksi szervezetéből.
Abból a közösségből, amelynek 16 éve elnökségi tagja és közben közel 6 éven át elnöke lehettem a korábbi tagság bizalmából. Nagyon szép és eredményes időszak volt – Köszönöm Mindenkinek, aki részt vett benne! Nagyon sajnálom, hogy ide jutottam, de a paksi jobboldalon az elmúlt időszakban lezajlott folyamatok és az őszi önkormányzati választás után kialakult helyzet után nincs más választásom. Természetesen az értékrendem és hitvallásom ezután sem fog megváltozni!

Tisztában vagyok azzal, hogy távozásom a helyi szervezetből lesz, akiből jó érzést és lesz, akiből szomorúságot fog kiváltani….ez az élet rendje. Bízom benne, hogy a döntésemet Mindenki el tudja fogadni.

Közéleti munkámat Pakson – nemzeti, konzervatív jobboldali értékrenddel – folytatom civil szervezetben.

EZÚTON SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI MINDEN VOLT, JELENLEGI TAGTÁRSAMNAK, PAKSI POLGÁRNAK, AKI AZ ELMÚLT KÉT ÉVTIZEDBEN TÁMOGATTA KÖZÉLETI MUNKÁMAT ÉS SZAVAZATÁVAL IS TÁMOGATOTT A VÁLASZTÁSOKON!
PAKS MINDIG EGY SZELETE LESZ AZ ÉLETEMNEK, NAGYON SOK BARÁTI, MUNKATÁRSI, JÓ EMBERI KAPCSOLATOT KÖSZÖNHETEK NEKTEK ÉS AZT, HOGY BEFOGADTATOK!

Fotó: Paksi Hírnök archív
Fotó: Paksi Hírnök archív