A tisztújításról és a tervekről is szó volt a KDNP sajtótájékoztatóján

Suth Krisztián, Vábró József, Bunkóczi András elnökségi tagként, Bunkóczi Roland gazdasági vezetőként, Süli János titkárként és jómagam elnökként kaptam megbízatást a tagságtól – ismertette Ulbert Sándor, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) paksi szervezetének elnöke a legutóbbi helyi tisztújító közgyűlés eredményét sajtótájékoztatón, ahol az is elhangzott, hogy megbízatásuk öt évre szól.

Ugyanennyi időre kapott felhatalmazást Orbán Attila, a KDNP megyei szervezetének irányítására. Az újonnan választott elnök elmondta, hogy Szekszárd mellett Paks is központi szerepet kap a párt életében. – A régióban harminc településen van a pártnak helyi szervezete, ami országos szinten is kimagasló – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy kilátásban van újabb öt szervezet megalakítása tavasszal. – További célunk, hogy a százkilenc Tolna megyei település legalább felén működjön helyi szervezet, így induljunk neki a 2022-es országgyűlési választásnak – húzta alá Orbán Attila. A Kereszténydemokrata Néppárt Tolna megyei elnöke arról is beszélt, hogy nagyon jó kapcsolatot alakítottak ki a Fidesszel helyi és megyei szinten egyaránt, a két szervezet sikeresen dolgozott együtt, amit szeretnének folytatni.

– Már a 2018-as országgyűlési választáson és az azt követőkön is nagyon jó együttműködés volt a két párt között – ezt már Szabó Péter, a Fidesz paksi szervezetének elnöke mondta a sajtótájékoztatón. Kiemelte, hogy a 2022-es választásra is ugyanilyen együttműködésben fognak készülni, és hiszi, hogy akkor is eredményesek lesznek.

Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök
Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök