A Mezőföldvíz Kft. tájékoztatója

A Mezőföldvíz Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a koronavírus-fertőzés kockázata miatt 2020. március 16-tól bezárja személyes ügyfélszolgálati irodáit és egyéb ügyfélfogadási pontjait.

Kérik, hogy a személyes ügyfélszolgálat helyett az ugyfel@mezofoldviz.hu email címen, illetve az ingyenesen hívható 06 (80) 442 442 telefonszámon vegyék fel a kapcsolatot társaságukkal. Az intézkedéssel párhuzamosan a nem fizető fogyasztókkal szemben megindított kikötési (szolgáltatás megszüntetésére/korlátozására irányuló) eljárásokat felfüggesztik.

Ismét felhívják a figyelmet arra, hogy az ivóvízbázisaik védettek, amelyekből egy esetleges járvány során is folyamatosan biztosítani tudják a jó minőségű ivóvízzel való biztonságos ellátást, akárcsak a szennyvíz szakszerű, biztonságos elvezetését és megtisztítását. A lakásokba érkező csapvíz vitathatatlan előnye, hogy a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Nem szükséges tehát műanyag palackokban felhalmozni otthon vizet, hiszen Magyarországon közel 100%-os a települések vezetékes ivóvízzel való ellátottsága.

A Mezőföldvíz Kft. szigorú kritériumok alapján, rendszeresen ellenőrzi az általa szolgáltatott, hálózatba bocsátott ivóvizet, és szükség esetén azonnal tud intézkedni.

A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com
A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com