Vasadi Andrásné kapta a Deák Ferenc-díjat

Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Vasadi Andrásné vehette át a Deák Ferenc-díjat a köztisztviselői nap alkalmából rendezett esten, az elismerést Szabó Péter polgármester adta át a kitüntetettnek. A méltatásban elhangzott, hogy Vasadi Andrásné 1979-ben kezdett dolgozni, Pakson a Városi Bölcsődében volt csecsemő- és gyermekgondozó. 1986-ban került a Paksi Városi Tanács egészségügyi osztályára, ahol családgondozóként dolgozott. 1989-től a Paksi Városi Tanács Családsegítő Központjában tevékenykedett családgondozó asszisztensként. 1991. augusztus 1-jétől a Paksi Polgármesteri Hivatal családvédelmi és szociális osztályán látott el családgondozói feladatokat. Az általános ápolónői és asszisztensi alapképzettsége mellé 1998-ban szerzett általános szociális munkás végzettséget a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. A képesítés megszerzése után szociálpolitikai ügyintézőként, majd szociális ügyintézőként dolgozott tovább. 2018. május 1-jétől a Polgármesteri Hivatal humán osztályának szociális csoportját vezeti. Az is elhangzott egyebek mellett, hogy Vasadi Andrásné ügyfélbarát szemlélete példaértékű, célja, hogy az ügyfelek mindig elégedetten távozzanak, kérdéseikre, problémáikra megoldást találjanak. Köztisztviselői munkáját magas szakmai színvonal, igényesség, alaposság jellemzi. Kollégáival való kapcsolata nagyon jó, csoportja kiváló hangulatban, egymást segítve dolgozik. Munkatársaival családtagként bánik, ugyanakkor határozott vezető.

Vasadi Andrásné. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Vasadi Andrásné. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

A Deák Ferenc-díjat a Paksi Polgármesteri Hivatal alkalmazásában álló, kimagasló teljesítményt nyújtó köztisztviselők elismerésére alapították. A kitüntetést 2004 óta kétévente adják át.

A hivatali ünnepségen 25 éves jubileumi közszolgálati ideje alkalmából köszöntötte Szabóné Sutya Gabriellát Szántó Zoltán alpolgármester.

Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök