Játszótérfejlesztéseket végeztek Pakson

Új játékkal bővült a KRESZ-park. Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Új elemekkel bővültek közterületi és intézményi játszóterek. A KRESZ-parkban, a Tolnai úton, a Kodály Zoltán utcában, az Atom tér mellett, valamint az Árnyas utcában is zajlottak játszótérfejlesztések. Emellett a Paksi Benedek Elek Óvoda Mesevár és Kishegyi úti tagóvodái,  valamint a Paksi Napsugár Óvoda dunakömlődi és Eötvös utcai tagóvodái strapabíró, készség- és képességfejlesztő játékokat kaptak, ütéscsillapító felülettel kiegészítve – tájékoztatott Siklósi Zoltán, a kivitelező ZO-BAU Építőipari Kft. ügyvezetője.

– Szeretnénk a jövőben is folytatni a fejlesztéseket. Már folyamatban van a jövő évi költségvetés tervezése, amiben szintén elkülönítünk egy nagyobb összeget a játszóterek felújítására – tudtuk meg Szabó Pétertől. Paks polgármestere hozzátette, hogy az eszközök beszerzését és karbantartását folyamatosan végzik.

A mostani játszótérfejlesztések összesen több mint 24 millió forintból valósultak meg, a beruházás lebonyolításával a PFV Zrt.-t bízta meg az önkormányzat, a kivitelezési munkálatokra a ZO-BAU Építőipari Kft. kapott megbízást.