Horváth Zoltán önkormányzati képviselő közleménye

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő (PDF). Fotó: TelePaks

Tisztelt Fidesz–KDNP!

Szomorúan vettem tudomásul, hogy a Fidesz–KDNP paksi képviselőcsoportja szintet lépett mai közleményében. Gondolkodás nélkül vette át az országos pártközpontjuk papagáj kommunikációját, melyben jómagamat, nevetséges módon baloldalinak tituláltak, csak azért, hogy beleférjen közleményük a központi sablonba. Kérem, mielőtt átveszik a propagandaosztályuk anyagait, gondolkodjanak!
Elkeserítő és sok mindent elmond arról, hogy milyen világban élünk ma Magyarországon. Olyan mélyre süllyedtek, hogy ügyosztályi módszerekkel vizsgálják képviselőtársaik Facebook-oldalait, akár még a tavalyi megosztásokat is visszakeresve és kimentve. Ez az a világ, amit sokan nem kívánunk újra megélni, és ami ellen anno a rendszerváltás előtt a Fidesz is küzdött.
Minden képviselőtársam, így én is ez év elején a TelePaks videójában buzdítottam a paksi lakosságot arra, hogy mindenki vigyázzon az egészségére. Ott is elmondtam, hogy mint sok paksi lakosban, így bennem is, minél többet olvasok, annál több kérdés fogalmazódik meg a járványról szóló információkkal kapcsolatban, hiszen nem vagyok orvos, nem vagyok virológus. Sokat olvasok és próbálok minél szélesebb körben tájékozódni.
Paks lakossága jól ismer, volt rendőrként, volt kommandósként, soha senkit nem buzdítottam és nem is fogok buzdítani a szabályok, törvények megszegésére, hiszen ez eskümmel szembe menne. A továbbiakban is fontosnak tartom, hogy mindenki felelősségteljesen tegyen meg mindent azért, hogy megóvja családtagjait, barátai egészségét, és mindent meg kell tegyünk a vírus terjedése ellen. Ezt ma sem gondolom másként.
Fontosnak tartom elmondani, tisztelettel kalapot emelek az egészségügyi és szociális szférában dolgozók megfeszített, sokszor emberfeletti munkája előtt. És továbbra is arra kérem a lakosságot, hogy vigyázzunk egymásra. Arra kérem a Fidesz–KDNP képviselőit, hogy ne mérgezzék a pártközpontjuk propagandájával városunk közéletét.

Tisztelettel
Horváth Zoltán
önkormányzati képviselő