Plakátkészítő pályázatot hirdettek

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. a környezetvédelem elkötelezett híve, hiszen munkájuk legfontosabb alapelve, hogy a Magyarországon keletkező radioaktív hulladékot úgy kezeljék és helyezzék el véglegesen, hogy sem az emberi életre, sem az élővilágra – melynek vizeink is szerves részét képezik – sem most, sem a jövőben ne jelenthessen veszélyt.

Ezért a víz világnapja alkalmából az RHK Kft. és a TEIT plakátkészítő pályázatot hirdet, amelynek témája: Hogyan óvjuk meg vizeinket? A pályázaton a TEIT tagtelepülések iskoláinak diákja vehetnek részt két korosztályban: 1–4. és 5–8. évfolyam. A pályamunkákat szabadon választott technikával (rajz, festés, kollázs stb.) A3 vagy A4 méretben lehet elkészíteni. A pályamunkákat 2021. május 21-ig lefotózva vagy beszkennelve kérik elküldeni az rhk@rhk.hu emailcímre. Az emailben kérik feltüntetni az alkotó és iskolája nevét, az évfolyamot, valamint a plakát méretét, és hogy milyen technikával készült.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a fenti személyes adatok kezeléséhez a szülői felügyeleti jogot gyakorló személy hozzájárulása szükséges. A vonatkozó adatkezelési tájékoztató és a szülői hozzájárulás dokumentumok az iskolák közreműködésével, elektronikus úton elérhetőek. Kérik, hogy a szülői hozzájárulást kitöltve, eredeti aláírással ellátva juttassák el a társaság részére, a pályaművekkel együtt a fent megadott emailcímre. Szülői hozzájáruló nyilatkozat hiányában a beérkező pályamunkánkat a társaság érvénytelen pályázatként kezeli.

A Duna Paksnál. Fotó: Babai István/Paksi Hírnök
A Duna Paksnál. Fotó: Babai István/Paksi Hírnök archív