Megjelentek az energetikai felújítást támogató pályázatok

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal
Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal/illusztráció

Paks Város Önkormányzata a 10/2019. (IV.28.) önkormányzati rendeletben foglaltak alapján nyilvános pályázatot hirdet az iparosított technológiával épült lakások tulajdonosai, tulajdonosi közösségei energiamegtakarítást eredményező beruházásainak önkormányzati támogatása céljából. Pályázatot nyújthatnak be az önkormányzathoz az iparos technológiával 2006 előtt épült meglévő lakások és lakóépületek energiamegtakarítást eredményező felújításának, korszerűsítésének támogatására.

Paks Város Önkormányzata a 11/12019. (IV.28.) önkormányzati rendeletben foglaltak alapján nyilvános pályázatot hirdet a hagyományos technológiával épült lakások tulajdonosai, tulajdonosi közösségei energia megtakarítást eredményező beruházásainak önkormányzati támogatása céljából. A pályázattal Paks város közigazgatási területén a hagyományos technológiával 2006. év előtt épült meglévő lakások és lakóépületek esetén igényelhető a támogatás.

A pályázatok benyújtására mindkét esetben 2021. június 9-én (szerda) reggel 8 és 16 óra között lesz mód. A 2021. június 9. előtt benyújtott pályázatokat a kiírásnak megfelelően nyilvántartásba veszik, de azokat vizsgálat nélkül elutasítják. A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseket előzetes időpont-egyeztetést követően személyesen a paksi polgármesteri hivatalban (7030 Paks, Dózsa György út 55–61.) Hrivikné Neidert Nóránál hétfőn, kedden, szerdán 8 és 15.30 között, és pénteken 8 és 12 óra között, telefonon a 75/500-580-as számon vagy emailben az energetika@paks.hu címen lehet feltenni.

A részletes pályázati felhívás és a kitöltendő adatlap elérhető a város honlapján, a lakossági pályázatok menüpont alatt, ide kattintva is elérhető.