Felhívás – Lakossági fórum helyett online véleményezés

A megújult városháza. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal
A városháza. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal archív

Értesítik a lakosságot, valamennyi, a településen székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetet, a Paks város területén működő civil szervezeteket és a helyben működő egyházakat (továbbiakban: Partnereket), hogy a Paks, 4710/5 hrsz. ingatlanon munkásszállás elhelyezhetősége miatt elindított helyi építési szabályzat módosításával kapcsolatosan 2021. május 25-én 17 órára meghirdetett lakossági fórum elmarad, helyette a módosítással kapcsolatos dokumentáció véleményezése online formában történik.

A módosítás dokumentációja a www.paks.hu honlapon a Hirdetmények, közzétételek rovatban (itt), valamint személyesen a paksi polgármesteri hivatal 226-as irodájában tekinthető meg.

A Partnerek a véleményezési eljárásba az önkormányzat polgármesteréhez 2021. június 2-ig benyújtott írásbeli kérelemmel, illetve vélemény, javaslat, észrevétel megküldésével jelentkezhetnek be. A bejelentkezett Partnerek esetében a polgármester a városi főépítész bevonásával dönti el a résztvevők körét. A kérelemben meg kell jelölni a módosítás célját, amennyiben a bejelentkezni kívánó Partner természetes személy, úgy a nevét, lakcímét, levelezési címét, telefonszámát és emailcímét, egyéb esetben a Partner nevét, székhelyét, képviselőjét, levelezési címét, telefonszámát és emailcímét.

A kérelmet papíralapon a Polgármesteri Hivatal címére (7030 Paks, Dózsa György u. 55-61.) eljuttatva személyesen vagy postai úton lehet benyújtani vagy elektronikus levélben a pm.titkarsag@paks.hu emailcímre kell megküldeni.

Azon Partnerek, akik 2021. június 2-ig nem jelentkeznek be a véleményezési eljárásba, az eljárás további szakaszában nem vehetnek részt.