A lakosságot várták fórumra

Országjáró fórumot szervezett a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A szerdai (08.11.) paksi állomáson a 2021-es ellenzéki előválasztást népszerűsítette a párt. – A mai találkozó egy laza ismerkedésnek nevezhető – mondta a fórum fő céljáról Bencze János. Az előválasztás egyik helyi jelöltje kiemelte, hogy a kampány elején kiemelten fontos az esemény népszerűsítése. Hozzátette: 1990 óta nem tudtak élni igazán a demokrácia lehetőségével, most viszont szeretnék elérni azt a polgári, civil öntudatot, hogy az állampolgárok maguktól, valós tapasztalatok alapján tudjanak dönteni majd a választáson.

Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Szeptemberben kerül sor az ellenzéki előválasztásra. A Jobbik Magyarországért Mozgalom most az állampolgárok segítségét kéri. Jakab Péter szerint jelentős változásra van szükség az országban. A pártelnök kiemelte, hogy az EU-s források felhasználását és annak ellenőrzését át kell alakítani, az élelmiszerár-drágulást meg kell állítani, a nyugdíjakat pedig jelentősen meg kell emelni.

Tolna megyét járva az a tapasztalat, hogy óriási a szegénység – mondta Jakab Péter. A Jobbik elnöke hozzátette, főleg megélhetési problémákkal szembesültek végig haladva a térségen. Miniszterelnök-jelöltként fő feladatának tartja, hogy a vidék Magyarországát felemelje, az anyagi stabilitást és a jólétet, biztonságot megteremthesse. Ennek szerinte a nulladik lépése jelenleg a kormányváltás. Azért kéri a választók támogatását az előválasztáson, hogy egy jóléti fordulat következhessen be hazánkban.